Accountscore / Bonus-Malus

Accountscore
Er zijn enkele site die een accountscore hanteren, deze vind je in het overzicht. Indien je voor zo’n spaarprogramma kiest wordt je gedwongen om online wat via hun wat te kopen.
Indien je alleen mails wilt klikken dan zal je accountscore te laag zijn voor een uitbetaling! Koop je met regelmaat wat online dan is een accountscore natuurlijk geen probleem.

Denk hier goed over na voordat je je aanmeld, zonde van de tijd als je straks er achter komt dat je veel moet kopen om tot de juiste accountscore te komen!

 

Bonus-Malus
Heel kort gezegd is de bonus-malus regeling een methode om actieve leden te belonen. Bij elke aankoop die je doet bij een webshop via onze website, vragenlijst die je invult via onze website, abonnement of verzekering die je afsluit via onze website stijgt jouw bonus-status. Hoe hoger jouw status is, hoe hoger de vergoeding is die jij ontvangt voor het lezen van mails, maar ook hoe hoger de cashback kortingen en vergoedingen voor het invullen van prijsvragen. Aan de andere kant werkt het natuurlijk net zo. Lees je alleen mails en doe je voor de rest nergens aan mee dan zal je status juist zakken, waardoor ook je mailverdiensten en cashback kortingen zullen zakken.

Categorie: Spaarprogramma

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>