klikjestrommel stopt ermee!

Beste leden

na lang overleggen hebben we besloten om klikjestrommel.nl te sluiten nog niet direct maar voor het einde van het jaar

dit omdat upgrade en hosting teveel gaat kosten en 2 sites is toch al tijdrovend

we vragen daarom alle leden die verder willen gaan om over te stappen op als men dat wil naar de site https://www.iedereen-verdienen.nl

degene die al lid zijn van deze site ga ik langzaam verwijderen op klikjestrommel en ga de tegoeden overzetten degene die geen lid meer wil zijn mag dit ook doorgeven

willen degene die een uitbetaling aan kunnen vragen dit doen zodat we dat ook netjes kunnen afronden,er zijn ook leden met weinig credits maar die zullen we dan ook weer teruggeven als men op iedereen-verdienen lid is

de klikwedstrijd is gereset de eerste 4 mogen hun linkjes doorgeven we gaan daarmee door tot de kliks op zijn minimaal aantal kliks om in aanmerking te komen voor een prijsje is 5000 kliks

we vinden het jammer maar helaas , toch willen we alle leden bedanken voor de activiteit op de site hopelijk kunnen jullie op iedereen-verdienen meer doen dan op deze site

we zullen nog wel op de hoogte houden hebben jullie vragen reply op mail alvast dank

met vriendelijke groet Theo

PlayStation 5 (ps5)

Waarom bieden jullie een tool aan met de actuele voorraad stand van de PlayStation 5?

Dit doen we omdat de voorraad op dit moment onzeker is door de wereldwijde tekort aan chip. dus houdt de pagina in de gaten.

Paid2click gesloten leden overgezet naar Promotica

Beste,

Bijna iedereen is overgezet nu!
Mensen die nog geen account hadden, is nu een account voor aangemaakt op Promotica.
Er zijn ook een aantal usernames die het zelfde zijn maar met een ander email adres, deze mensen zullen zo een email van mij krijgen hoe we dit kunnen oplossen.

De site is bij deze dus GESLOTEN

Mvg,
Michel

Starkads.nl & Surf-azen.nl gaan fuseren.

Beste Leden,

Starkads.nl & Surf-azen.nl gaan fuseren.
Alle openstaande advertenties van Surf-azen worden in de komende week overgezet naar Starkads.

De uitbetalingsgrens van Surf-azen is verlaagd naar € 0,10 om iedereen de kans te geven een uitbetaling aan te vragen.

Op Starkads.nl zijn zowel de klikverdiensten als de advertentiekosten verlaagd. De linkspelvergoedingen blijven hetzelfde.

Met deze maatregelen en de verhoogde hoeveelheid klikbare advertenties hoop ik dat we de activiteit op Starkads verhogen.

Bij voorbaat dank,

Met vriendelijke groet,

Patrick

Kan ik vanuit huis werken?

Ja je ontvangt de mail op je computer, laptop, tablet of mobiel. waar je ook maar bent kun je de betaalde mails klikken. het enige punt is dat je in nederland moet zijn. dit omdat de advertenties alleen voor nederlandse consumenten bedoeld zijn. je kunt thuiswerken op elke minuut van de dag.

Accountscore / Bonus-Malus

Accountscore
Er zijn enkele site die een accountscore hanteren, deze vind je in het overzicht. Indien je voor zo’n spaarprogramma kiest wordt je gedwongen om online wat via hun wat te kopen.
Indien je alleen mails wilt klikken dan zal je accountscore te laag zijn voor een uitbetaling! Koop je met regelmaat wat online dan is een accountscore natuurlijk geen probleem.

Denk hier goed over na voordat je je aanmeld, zonde van de tijd als je straks er achter komt dat je veel moet kopen om tot de juiste accountscore te komen!

 

Bonus-Malus
Heel kort gezegd is de bonus-malus regeling een methode om actieve leden te belonen. Bij elke aankoop die je doet bij een webshop via onze website, vragenlijst die je invult via onze website, abonnement of verzekering die je afsluit via onze website stijgt jouw bonus-status. Hoe hoger jouw status is, hoe hoger de vergoeding is die jij ontvangt voor het lezen van mails, maar ook hoe hoger de cashback kortingen en vergoedingen voor het invullen van prijsvragen. Aan de andere kant werkt het natuurlijk net zo. Lees je alleen mails en doe je voor de rest nergens aan mee dan zal je status juist zakken, waardoor ook je mailverdiensten en cashback kortingen zullen zakken.

Slechte ervaring met een spaarprogramma

Ja helaas kan het zo zijn dat je geen goede ervaring met een spaarprogramma hebt, dit horen we graag.
elk spaarprogramma heeft zijn eigen pagina, hier kun je een review / ervaring doorgeven. zodat een ander de juiste keus kan maken.

Op deze manier kunnen we jullie op tijd waarschuwen en een negatief advies geven. Helaas is niet elk spaarprogramma betrouwbaar en zullen ze met de bekende noorderzon vertrekken!
of te wel met jou geld ervan door gaan

Wat is het beste spaarprogramma?

Natuurlijk is dit per persoon verschillend, elk spaarprogramma heeft wel voor en nadelen. Natuurlijk ga je voor het spaarprogramma met de grootste kans op een uitbetaling.
kies je voor een spaarprogramma zonder accountscore of de gene die veel e-mails verstuurd, of vind je linkspel leuk om te doen? of ga je de hele dag enquêtes invullen?

Een aantal goede website zijn:
MyClics, Myflavours, Qassa, Gekkengoud, Ipay, Spaaractief, Snelverdienen, cashhier, Extraeuro, Cashze, Geldrace, Qlics, Nucash, Spaar4cash, Mailbeurs, Dutcheuro, Centmail, Directverdiend, DoublePoints, Cashbackkorting, Spaarbron, Euroclix, Jiggy, Enqueteclub, Smartclix, Ladycashback, Spaarbron, Zinngeld

de overige spaarprogramma’s zijn:
Easyearn, Eurotijger, Temple-clicks, WinNice, itflinterke-onlineverdienen, dieselmail, Arola-clicks, spaar-voor-euries, Klikeuri, Onzezonneschijn, 4-azen, Joyfan, Extraklik, Klikjezakgeld, online-verdienen, Extracentjes, busted-surf, Betaaldemails, Spaar5euro, Maya-clicks, Euro-uurtje.nl, Thelongwayhome, Duitenklikjes, Starkads, Promotica, Iedereen-verdienen, Dreamkliks, Eurolinkspel, Geldcircus, Mailclix, Ladyclix, Goudmails, Daludida, Klikjesland, Lagelandenklikjes, Linkjerot, Inynstruiinkje, Icentje, Gratis Gamecard, Klikduiveltje, Speed-clicks, Sneleuro, Geldmolen, Geldkoffer, Geldtrein, Duckeuro, Onlinezakcentje, Geldvarken, Spaaronline, Geldhaas, Jouwclix, Money-express, Onlinecashen, Cashparadijs, Crazymails, Geldbron, Beetjezakgeld, Betaaldlezen, Spaarmails, Geldwolf, Zilvervloot, Butterflyclicks, 5euromail, Dolfijnmail, Traktement, Actiemails, Luigeld, Gelddroom, Koop-goedkoper

Zie het overzicht voor meer informatie

Wat is een online spaarprogramma (GPT)?

Een online spaarprogramma wordt ook wel een GPT genoemd. Dit staat voor “get paid to”. Je zult dus dingen moeten doen om online geld te verdienen. Een GPT stuurt jou e-mails met daarin acties die je kan doen om geld en/of punten te verdienen. Je kan bijvoorbeeld gevraagd worden om de volgende dingen te doen:

– E-mail lezen
– Website bekijken
– Gratis product aanvragen
– Product kopen (cashback)
– Enquête invullen
– Spel spelen
– Klikfans / banners klikken
– Linkspel promoten
– Aanmelden nieuwsbrief
– Prijsvraag

Voor elke handeling staat een vergoeding, zodra je de betalingsgrens bereikt mag je een uitbetaling aanvragen.
Deze aanvraag worden dan zo snel mogelijk uitbetaald op je rekening.