5euromail.com

Home » Overzicht » 5euromail

5euromail.com

Algemene beoordeling

5euromail.com beoordelen wij als zwak: 4/8

Lees meer…
Word nu lid
Terug naar overzicht

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Erg goed0%
Gemiddelde0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wat is de algemene indruk van de website?

De website oogt oud, ze gebruiken niet de huidige standaarden en bij het laden van de pagina zijn er css fouten te zien, opfrisbeurt zal op zijn plaats zijn. de snelheid van de website is zeer goed. Kortom prima webhosting maar een website die niet geupdate wordt loopt namelijk achter de feiten aan.

Heeft de website een KVK nummer?

Ze hebben geen actief KVK nummer, dit houdt in dat bij mogelijke betaalachterstanden/faillissement je geen recht hebt op geld.

Is AVG van toepassing?

AVG is toegepast op deze website en is op een duidelijke plek op de website zichtbaar, er wordt alleen geen cookie melding getoond.

Hoe zijn de verdiensten in het algemeen?

Qua mailing zijn de verdiensten zeer slecht, om dagelijks tot €0,005 cent te komen moet je veel klikken. en zijn bijvoorbeeld onder andere banner te klikken en er is een linkspel. om echt tot een betaling te komen dien je een cashback aan te vragen!

Hoe zijn de referral verdiensten?

Niet heel hoog, €0.60 per actieve referral + 10% van zijn verdiensten

Heeft de website een betalingsachterstand?

Ze hebben op dit moment een betalingsachterstand van 3 jaar, we verwachten dus op korte termijn geen verbeteringen

Hanteert de website een accountscore?

Ja ze hanteren een accountscore van 2000 kliks

Maken ze gebruik van social media?

We zien geen social media accounts. Hoewel dit geen verplichting is wordt dit wel geadviseerd. Wanneer je deze optie gebruikt kan men door middel van acties/delen meer traffic genereren.

Concluderend / samengevat

Aan de ene kant is het een webmaster die nog wat credits verdiend, Aan de andere kant mogen er nu wel stappen gemaakt worden. Aangenomen dat ze er alles aan doen om weer een gezonde website te worden. lijkt het nog niet echt te lukken. Ten eerste zouden ze creatiever moeten zijn, en niet op dezelfde voet verder moeten gaan. Ten tweede mogen de verdiensten wel beter zijn. je moet immers veel handelingen doen om een cent te verdienen. Terwijl bij andere websites dit namelijk makkelijk te doen is. Ten slotte jammer dat een website die al 10 jaar meedraait het zo moeilijk heeft en dat er geen einde aan de tunnel lijkt te komen. Ofschoon blijf deze website steunen net zoals je bij andere zou doen. Je zou het namelijk zelf ook fijn vinden dat je geholpen zou worden als je in de problemen zit.

Meld je aan!

Meld je aan en verdien direct €0,25

Voordelen

– Betrouwbare website
– Veel verdienmogelijkheden
– Actieve website, elke dag wel wat te doen

Nadelen

– Betalingsachterstand
– Vergoeding is laag
– website verouderd

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.