Ibood geschiedenis

ibood hunt 27 februari 2024

De HUNT duurt 2 dagen. De carrousel toont elke paar minuten een nieuwe deal met de grootste korting. De deals wisselen dus razendsnel en nog meer dan ooit geldt: WEG=WEG, OP=OP.

Wat is de HUNT?

De HUNT is hét online koopjesevenement. Tijdens de HUNT scoor je elke paar minuten een nieuwe deal. De HUNT is enorm populair, dus nog meer dan normaal geldt: wees er snel bij, op=op!

Wat is het verschil tussen de carrousel en de Hunt Flashes?

De carrousel toont elke paar minuten een nieuwe deal met de grootste korting. De deals wisselen dus razendsnel en nog meer dan ooit geldt: WEG=WEG, OP=OP.

In de HUNT Flashes vind je veel producten die ook in de carrousel voorbijkomen, en nog véél meer. Deze deals zijn vaak wat langer beschikbaar (OP=OP). Nog steeds ontzettend voordelig, maar die extra korting uit de carrousel ontbreekt.

En wat voor producten komen er langs tijdens de HUNT?

Bekende én nog nooit eerder vertoonde deals, van flitsende elektronica tot praktisch beddengoed. HUNT deals zijn vaak nog goedkoper dan onze normale deals. Dus heb jij je favoriete aanbieding gemist? Grijp dan je kans tijdens de HUNT, dan ben je waarschijnlijk nog goedkoper uit ook!

Kan ik meerdere deals tegelijk bestellen?

Je kunt één deal uit de HUNT carrousel per keer scoren. Je kunt deze wel combineren met andere superkoopjes uit de HUNT Flashes. Je kunt dus eerst je favoriete deals uit de Flash Sale in je winkelmandje stoppen, wachten tot de ultieme carrouseldeal online komt, die erbij doen en dan snel afrekenen.

Hoe weet ik wanneer welke deal voorbijkomt?

Dat weten slechts 2 mensen binnen iBOOD. En zij zeggen het lekker niet. Dus blijf aan je scherm gekluisterd, want dat is de fun van de HUNT!

Ok, dan maak ik wel gewoon een scriptje zodat ik weet wanneer een nieuwe deal live gaat! in vuistje lachen doet

Zouden we je afraden. We willen dat iedereen evenveel kans maakt op een leuke deal. Dus als we lucht krijgen van dat scriptje van jou, loop je het risico dat we je bestelling(en) annuleren. Ook krijg je een ban voor minimaal de duur van de Hunt.

📦 Wat is de iBOOD BOX?

De iBOOD Box is het absolute hoogtepunt van de HUNT, een felbegeerd verrassingspakket. De reden dat de iBOOD Box zo populair is, is omdat er in het pakket altijd voor een hogere waarde aan producten zit dan wat jij voor de Box betaalt. De iBOOD Box komt meerdere keren per HUNT langs! Ook hier geldt: hebben we het vermoeden dat je door middel van een script de BOX bemachtigt, dan annuleren we je bestelling.

Hoe maak je kans op de iBOOD BOX?

De iBOOD BOX komt tijdens de HUNT een aantal keer voorbij in de dealcarrousel, hou die dus altijd in de gaten. Maar! De grootste kans om een iBOOD BOX te kopen heb je door onze game, BOXRUNNER, te spelen. Deze game speel je in de App.

Hoe werkt dat?

BOXRUNNER is een, je raadt het nooit, runner game. Je karakter heeft in het magazijn van iBOOD een BOX weten te bemachtigen, en moet deze alleen nog maar naar huis weten te brengen.

Swipen

Maar zijn route ligt vol met obstakels. Swipe naar links en naar rechts om de obstakels te ontwijken. Drie obstakels geraakt? Dan ben je al je levens kwijt en kun je het opnieuw proberen.

Vier Zwaailampen

Verzamel onderweg zoveel mogelijk kortingsbadges om je highscore te verbeteren, maar belangrijker: Verzamel 4 HUNT Zwaailampen! Want als je er 4 hebt verzameld, gaat je naam in de loterij. Je ziet direct of jij bent uitverkoren om een iBOOD BOX te kopen. Na de HUNT ontvang je van ons een persoonlijke link om jouw BOX af te rekenen.

Deel je highscore voor shoptegoed

Heb je een mooie score neergezet? Deel deze op je social met #iboodhunt om kans te maken op shoptegoed. De hele HUNT sturen we willekeurig shoptegoed naar iedereen die zijn highscore deelt!

HUNT SPECIALS!

Deze HUNT hebben we iets voor de échte HUNTERS, namelijk HUNT Specials. Dit zijn premium deals van topmerken als Apple, Samsung, Go Pro, Lego, Sony en meer! Maar let op, de voorraad is beperkt en de deals staan maar kort online. Een soort uitgepakte BOX dus. Je herkent HUNT Specials aan de speciale badge en ze verschijnen op onverwachte momenten in een banner onder de carroussel. Blijf dus scherp deze HUNT.

LET OP: de HUNT Specials komen alléén voorbij in onze app! Zorg dus dat je onze app hebt geinstalleerd. Klik hier om 'm te downloaden vanaf je telefoon!

Wat zit er in die iBOOD Box dan?

De producten kunnen per iBOOD Box verschillen, en dat maakt het dus een nog grotere verrassing. In de iBOOD Box kunnen nieuwe producten zitten, maar ook gebruikte nog goede producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld refurbished, recertified, brown boxed en gerepareerde producten. De inhoud van de box heeft altijd een hogere waarde dan de aanschafprijs.

Hoe zit het met de garantietermijn op de iBOOD Box?

De garantietermijn op de iBOOD Box wijkt af van de garantietermijn voor onze reguliere aanbiedingen. Hier ga je tijdens je bestelling van de Box mee akkoord. Deze afwijking heeft te maken met het feit dat je als klant een veel hogere waarde aan producten krijgt dan je voor de Box betaalt. De voorwaarden zijn dan ook scherper en in principe geldt: niet goed, dan binnen gestelde termijn volledig retour en geld terug! Achteraf kun je als klant dan ook geen aanspraak meer maken op de reguliere voorwaarden zoals die bij andere aanbiedingen worden weergegeven.

Hebben jullie nog gouden HUNTtips voor me?

Wees er snel bij, op = op, sla meteen je slag! De kans dat we een product nogmaals aanbieden is namelijk heel klein. Zorg dat je bent ingelogd. Dat scheelt je tijd, en verkleint de kans dat je naast een mooie aanbieding grijpt. Wil je iets bestellen, maar gaat het mis? Kijk dan hier voor tips.

De grootste online koopjesjacht!
Gratis verzending vanaf 3 deals en samen meer dan €100,-
Gebruik de code
HUNT
Geldig op 15-11-2023 & 16-11-2023
Naar de HUNT
© 2024 Zakgeld-Online |