Goedkoper tanken in Hof van Twente

Goedkoper tanken in Nederland en Duitsland

Goedkoper tanken in Haaksbergen, Enschede, Almelo, Hengelo in Twente (Overijssel) Nederland en Duitsland (Vreden, Ahaus)! Goedkoop tanken zit er (voorlopig) niet in, we kunnen alleen de pijn iets verzachten door een overzicht te tonen met de goedkoopste tankstations in Nederland en Duitsland. Woon je in een grensgebied dan zal je ook tankstations vinden uit Duitsland. Je kunt makkelijk filteren / sorteren op afstand, prijs, woonplaats enz.

Nog een lijst met tankstations?

Ja we tonen jullie een lijst met tankstations uit de buurt op basis van je locatie gegevens, Woon je aan de Duitse grens dan nemen we deze ook mee in het overzicht. Dit betekend geen 2 lijstjes bijhouden maar gewoon met 1 druk op de knop 1 overzichtelijke lijst.

Dus jullie tonen ook tankstations uit Duitsland?

Ja als je binnen je opgegeven afstand op basis van je locatie gegevens, een Duitse tankstation zit dan wordt deze meegenomen in de totaal lijst.

Vul de gegevens in en wij berekenen een prijs gebaseerd op afstand en verbruik.

Verbruik:
Inhoud:
Max Afstand:


Wat is nog meer een voordeel van jullie overzicht?

Wij tonen niet alleen een literprijs en het adres, maar ook de afstand en een totaalprijs op basis van verbruik, afstand en literprijs.

Vul je verbruik, inhoud tank en max afstand van de tankstation. Daarna wordt op basis van je locatie gegevens een overzicht gemaakt van de dichtstbijzijnde tankstations. Je ziet dan de locatie en prijs maar ook een totaalprijs op basis van de ingevoerde gegevens. Dus moet je 30 km heen en terug rijden met een auto dan berekenen we in de totaalprijs ook deze gereden kosten. rijdt je auto 1:15 dan is het dus 2x de benzineprijs er bij op.

Een auto met een tank van 50 liter, en de prijs 2 euro per liter, is dus aan de pomp € 100 euro + 30 (afstand) / 15 (verbruik) * 2,00 (literprijs) = 104 euro

Natuurlijk is dit een indicatie en is de 100 euro zeker aan de pomp en de extra kosten zal rond de 4 euro liggen, kan iets minder zijn maar kan ook iets meer zijn.

Dus bekijk de lijst en kijk of het loont om te gaan tanken in Duitsland, of scheelt het maar een paar euro. Met de totaalprijs in het overzicht zie je dus in een oogopslag of het überhaupt de moeite waard is.

In Duitsland kan het namelijk elk uur veranderen, dus het loont om wel even vaker te controleren of de prijs is aangepast.

Het kan zijn dat jouw "favoriete" tankstation en niet tussen zit, geef het door en wij zorgen ervoor dat deze ook meegenomen wordt in de lijst. Voor vragen of opmerkingen neem contact met ons op!

Bol CB Action AH Centraal Beheer Drogist

Laatste nieuws

Brandstofprijs vanaf 2025 nog hoger

Hoewel we op dit moment al met buikpijn naar het tankstation rijden, mogen we volgens de overheid nu nog in onze handjes knijpen. We worden namelijk nog gematst. “Tot 31 december 2024 is de accijns op benzine, diesel en lpg verlaagd om burgers tegemoet te komen in de hoge brandstofkosten”, schrijft de Rijksoverheid. “Daarnaast krijgt de accijns in 2024 geen inflatiecorrectie. Daarom blijven de accijnstarieven hetzelfde als in 2023.” Desondanks staan we momenteel in de top vijf duurste landen om benzine te tanken. Gelukkig zijn er manieren om de kosten te drukken: hier lees je acht tips om zuiniger te rijden.

Zo bizar veel belasting betaal je nu per liter benzine
Tanken in Duitsland of België wordt alleen maar voordeliger: ‘Ook voor mensen die zeventig kilometer van de grens wonen’
Volle tank benzine wordt in januari tientje duurder
Nu.nl: Liter benzine gaat richting de 2,26 euro, diesel blijft net onder de 2 euro
Tros radar: Meerderheid krijgt onvoldoende reiskostenvergoeding: ‘Kan benzine niet eens betalen’
Bol
CB
Action
AH
Centraal Beheer
Drogist

Goedkoper tanken Duitsland E5 Benzine Nederland Tankstation Overzicht App Wanneer is benzine in duitsland het goedkoopst Benzineprijs duitsland grensstreek Dichtstbijzijnde tankstation duitsland Goedkoop tanken duitsland Tanken duitsland euro 95 Tankstation duitsland grens Goedkoop tanken duitsland app Benzineprijs duitsland kleve hof-van-twente