2. Blijf gezond! yuccies en Bespaarportaal

Als eerste hoop ik dat iedereen gezond is, en dat we deze vervelende periode snel achter ons kunnen laten. We merken dat bedrijven deze tijd wat minder promoten, en dat merk je hier natuurlijk ook. We hopen natuurlijk dat iedereen zijn werk weer kan oppakken en dat de mailtjes weer binnen stromen.

Ben jij een Yuccie? (zusje van zinngeld)
Welkom bij Yuccies! Maar wat is een Yuccie nou eigenlijk? In deze tijd draait het vaak om online winkelen. Mensen willen eerst vergelijken, of mensen hebben geen tijd, dit noemen wij ‘The New Shopping Generation’! Op Yuccies bieden wij onze community aan zodat het shoppen voor jou een stuk gemakkelijker wordt.

Hoe kan je Yuccies verdienen?
– Op (bijna) elke mail ontvang je al 10 Yuccies voor het klikken.
– Vul volledig jouw profiel in en ontvang 3000 Yuccies.
– Shop bij jouw favoriete shops en verdien extra veel cashback.
– Laat je vrienden kennismaken met de Yuccies communnity en verdien Yuccies.

Bespaarportaal.nl (zusje van DirectVerdiend.nl en DoublePoints)
De website van Bespaarportaal.nl is een spaarprogramma waarmee je zowel kunt verdienen als besparen. Door je gratis te registreren op Bespaarportaal.nl open je een online spaarpot waarmee je direct kunt verdienen. Bij het aanmelden ontvang je namelijk een aanmeldbonus van €1,-. Door je gegevens verder aan te vullen kun je dit uitbreiden naar € 2,-.

Er zijn tal van manieren waarmee je bij Bespaarportaal.nl kunt besparen en verdienen. De meest voor de hand liggende optie is het kopen met extra korting die na je aankoop in je online spaarpot wordt geplaatst. Andere opties om geld te verdienen: Liken van (facebook)pagina’s, volgen op twitter, reviewen van producten en webwinkels, lezen van e-mails, invullen van enquêtes en meer. Zie ook Geld verdienen met internet, verschillende manieren.

De snelste manier om geld te verdienen is door andere leden aan te brengen. Met 5 vrienden heb je al snel €10,- verdiend! Dit doe je door je persoonlijke link te delen met je vrienden, familie of kennissen. Melden ze via jou link aan? Dan ontvang jij direct €2,- per persoon in je account.

Online geld verdienen en besparen met Bespaarportaal.nl